TRANSFERI

Corriere della Sera: Juventus neće pratiti Interovu ponudu Perišiću, Englezi hoće

Foto: Profimedia

NAKON jučerašnjeg sastanka njegovih predstavnika s vodstvom Intera, Ivan Perišić dobio je rok do petka da odgovori hoće li ostati u milanskom klubu ili ga napustiti kao slobodan igrač. Ne prihvati li posljednju Interovu ponudu, to će biti znak ostalim zainteresiranim klubovima da je hrvatski reprezentativac spreman za pregovore s njima.

Za Perišića su javno zainteresirani Juventus, Chelsea i Newcastle, a dobro je poznata i želja Hajduka da se vrati kući. Corriere della Sera piše da ponuda iz Torina vjerojatno neće primamiti Perišića jer je manja od onoga što on traži od Intera, ali tvrdi da su engleski klubovi vrlo ozbiljni.

Juventus neće pratiti, Englezi hoće

Inter je, prema navodima talijanskih medija, povisio ponudu s 4.5 na pet milijuna po sezoni, a uz bonuse bi mogla narasti na šest, koliko je Perišić tražio u osnovici. Prihvati li taj ugovor, Perišić bi ostao u Italiji do ljeta 2024. godine.

Juventusova je ponuda trebala biti u rangu stare Interove, a Bianconeri je ne namjeravaju podebljavati. Ali oba engleska kluba misle ozbiljno i čekaju Perišićevu odluku u petak kako bi mu ponudili ono što Inter ne želi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.