Chelsea je s trojicom došao pred golmana. Pogledajte što je Sterling napravio

Screenshot: Arena Sport

WOLVERHAMPTON je na domaćem terenu pobijedio Chelsea 2:1 u 18. kolu Premier lige. Mario Lemina zabio je u 51., a Matt Doherty u 93. minuti, dok je Christopher Nkunku uspio postići jedini pogodak londonskog sastava u 96. minuti. Chelsea je tako doživio osmi poraz u sezoni, odnosno četvrti u posljednjih šest ligaških susreta. Momčad Mauricija Pochettina nalazi se na desetom mjestu s 22 boda.

No u utakmici s Wolverhamptonom sve je moglo završiti drugačije da je Raheem Sterling u 32. minuti realizirao veliku priliku Chelseaja. Krilni napadač oduzeo je loptu suparniku na njegovoj polovici te se sjurio prema golmanu Wolvesa Joseu Sau. Sterling je mogao dodati na desnu stranu za Colea Palmera ili Nicolasa Jacksona, no odlučio je pucati. Sa ga je zaustavio i time je propala prilika Chelseaja.

Chelsea proživljava još jednu tešku sezonu te je daleko od pozicija koje vode u europska natjecanja. Gledajući Sterlingovu statistiku, on je ove sezone u 21 nastupu postigao šest i asistirao za četiri pogotka. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.