Chago: Utakmica s Heartsom nam je poput finala Lige prvaka

IAKO Modri još uvijek nisu preboljeli ispadanje od Red Bulla u kvalifikacijama za Ligu prvaka, vrijeme je da zaborave te dvije utakmice i okrenu se Europskoj ligi. U četvrtak će Modri na Maksimiru ugostiti Hearts, a šanse Dinama je prokomentirao Kamerunac Mathias Chago.

"Bili smo spremni na igranje u Ligi prvaka pa sad u Europskoj ligi ne smijemo ponovo posrnuti. Nakon što smo izgubili od Salzburga, naš cilj je jasan: utakmice s Heartsom su nam poput finala Lige prvaka", rekao je Chago.

Ako je suditi prema Chaginim izjavama, Dinamovci će se i protiv Heartsa najviše misliti o Butininom golu.

"U Zagrebu nam Hearts ne smije zabiti gol. Ukoliko uspijemo sačuvati praznu mrežu, kontrolirat ćemo situaciju i puni samopouzdanja otići na uzvrat u Škotsku. Gledali smo DVD-ove s utakmicama Heartsa i uvjeren sam da je Dinamo bolja momčad."

Škoti su jako snažni, a Hearts je momčad koja igra agresivan nogomet.

"Nismo previše samouvjereni zbog lošeg iskustva sa Salzburgom. Ukoliko protiv Heartsa budemo dominirali na sredini terena, siguran sam u pozitivan rezultat na domaćem terenu. Stvorimo li u Zagrebu prednost od dva ili tri gola, tada smo praktički u skupini Europske lige. Ne bojimo se fizičke snage igrača Heartsa, mi smo također snažni i znamo se boriti", zaključio je Chago.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.