Chago: Napokon sam zdrav

GOL MATHIASA CHAGE protiv Rijeke nije bio samo gol. Bila je to potvrda da bi se uporni Kamerunac napokon mogao vratiti u formu zbog koje ga je zavolio maksimirski sjever.

"Trenutno je sve u redu. Konačno mogu reći da sam zdrav i vjerujem i nadam se da će tako i ostati", izjavio je Chago za službene stranice kluba.

Kamerunac i dalje osim treninga s prvom momčadi, radi i po posebnom programu, a muči ga i nedostatak bazičnih priprema s početka sezone.

"Treniram potpuno normalno s ostatkom momčadi. Jedina je razlika što ja par puta tjedno radim tzv. stabilizatorne vježbe kako bih ispravio disbalans leđa. Teže igrati ako nisi prošao pripreme, koje su u principu najvažnije za normalno funkcioniranje tijekom sezone. Teško se priključiti i osjeti se ta razlika između mene i igrača koji su prošli pripreme, no trenutno mi je najbitnije ulaziti u utakmicu i pokušati se vratiti fizički", dodao je veznjak.

Iako je konkurencija na poziciji zadnjeg veznog itekako oštra, Mathias se nada da bi uskoro mogao izboriti početni sastav.

"Normalno da se nadam povratku u prvih jedanaest. Ipak, za sada je to prerano očekivati. Trener, što je sasvim normalno preferira kontinuitet. Ja čekam svoju priliku bez ikakvog pritiska. Calello i Vrdoljak su jako dobri igrači i da nisu takvi ne bi igrali u Dinamu."

Chago je izrazio uvjerenje da će Modri i ove sezone osvojiti prvenstvo, a životna želja mu je zaigrati u jednoj od liga petice.

"Uvjeren sam da će Dinamo i ove sezone osvojiti i prvenstvo i Kup."

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.