PREMIERSHIP

Carragher šokirao igrača kojeg Klopp želi. "Ne mogu vjerovati da si me to sad pitao"

Foto: Screenshot

WOLVERHAMPTON je sinoć u 5. kolu Premiershipa pobijedio Leeds u gostima 1:0 golom Raula Jimeneza u 70. minuti i skočio na deveto mjesto tablice s dvije uzastopne pobjede.

Wolvesi su odigrali odličnu utakmicu, osobito u obrani dopustivši domaćinima samo dva udarca u okvir. Jedan od boljih igrača Wolvesa u zadnje dvije utakmice je 27-godišnji Conor Coady kojega je hvalio i Jurgen Klopp.

Liverpool će u zimskom prijelaznom roku morati potražiti novo rješenje u obrani, a najveća Kloppova želja navodno je upravo Coady. Jamie Carragher je u studiju Sky Sportsa nakon utakmice imao Coadyja uživo i pitao ga je želi li doći u Liverpool. Coadyja je to pitanje šokiralo.

"Ne vjerujem da si me to pitao u ovom trenutku", rekao je Coady kroz smijeh na što su svi u studiju također prasnuli u smijeh.

"Uopće ne razmišljam o tome. Volim svoj klub i uživam igrati za Wolvese. Upravo smo pobijedili Leeds u fantastičnoj utakmici", dodao je dobro raspoloženi Coady dok su se Carragher i ostali nastavili smijati.

Coady je rođen u Liverpoolu i za klub iz svojega grada igrao je u svim dobnim kategorijama. U ljeto 2014. otišao je u Huddersfield za samo 470.000 eura, a godinu dana kasnije kupio ga je Wolverhampton za tri milijuna eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.