Burilo isključio čak trojicu Riječana, Andrijašević pocrvenio nakon utakmice

Foto: Hina

RIJEKA je s 0:0 u Koprivnici kod Slaven Belupa propustila pobjeći Dinamu na vrhu HNL na osam bodova prednosti. Slaba igra i propuštene šanse momčadi Matjaža Keka bili su glavni razlog za "nulu" na semaforu, no mogu biti zadovoljni što su izbjegli poraz protiv puno raspoloženijeg suparnika.

> Slaven zaustavio Rijeku: "Ubij Burila" odjekivalo s tribina, redari odveli suce s terena

Veliku ulogu u susretu odigrao je sudac Andrej Burilo koji je razbjesnio tribine prekidanjem igre i dvojbenim odlukama na štetu obje ekipe. Do kraja susreta i nakon posljednjeg zvižduka isključio je čak trojicu Riječana od čega dvojicu s klupe.

Prvo je isključen pomoćnik direktora Ivan Mance zbog čestih prigovora sucima, a zatim i Kekov pomoćnik Brkljača iz istog razloga. Nakon što je utakmica već završena, a igrači su se pozdravljali na travnjaku, Andrijašević je uvrijedio Burila koji ga je čuo i odmah mu pokazao crveni karton.

"HNS, pederi, nogomet ste sjebali", "Jebo vas Mamić", "Cigani", "Ubij, ubij Burila", odzvanjalo je s tribina zbog svega viđenog, a posebno znakovito odjeknuli su povici "Croatia, Croatia", kojima su Rijekini navijači podsjetili na ukradenu titulu iz 1999. u korist režimskog kluba s Maksimira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.