Gabrić komunicirao s liječnikom, posjetio ga i ukrajinski trio: "Za Dragu se bacamo na glavu protiv Gruzije"

DOBRE vijesti stižu iz KBC-a Split gdje se Drago Gabrić oporavlja od automobilske nesreće. Liječnici su Gabrića skinuli s respiratora, ali još prima kisik. Buđenje protječe vrlo uspješno.

Ponekad se i probudi, a ono što najviše nudi optimizam je da razumije ono što mu se govori. Naime, Drago je danas stisnuo i pustio liječniku ruku, nakon što mu je kazano da tako napravi.

"Hvala Bogu ide nabolje", sretan je oporavkom svog sina Tonči Gabrić. Sinoć je stisnuo ruku i sestri Paškvalini.

Liječnici su optimistični oko njegova oporavka. Buđenje Gabrića iz umjetno inducirane kome počelo je jučer oko 13 sati. Postupak je to koji traje oko 18 sati i zasad sve protječe u redu.

Vukojević: Protiv Gruzije igramo za Dragu

Srna, Eduardo i Vukojević danas su izravno sa splitskog aerodroma stigli u posjet Dragi Gabriću. 

"Sve nas je ovo šokiralo. Cijelo vrijeme smo bili na telefonima, izmjenjivali informacije. Sada sam puno mirniji kada sam ga vidio i mogu obećati da ćemo se na utakmici s Gruzijom bacati na glavu za našeg Dragu", kazao je naš kapetan Darijo Srna.

Drago Gabrić bit će, nesumnjivo, dodatna motivacija hrvatskim reprezentativcima da idućeg petka pruže što bolju partiju, istaknuo je Ogi Vukojević.

"Šokiralo me kada sam čuo što se dogodilo, ali ne sumnjam da će kroz neko vrijeme Drago opet biti onaj stari. Protiv Gruzije igrat ćemo za njega", dodao je Vukojević.

Na odlasku iz bolnice trio iz Ukrajine susreo se s izbornikom Bilićem i igračima reprezentacije koji su danas došli obići Dragu. Bili su tu Šimunić, Modrić, Ćorluka, Vukušić i Perišić.

Mladog nogometaša jučer je posjetio i tajnik HNS-a Zorislav Srebrić te ostatak reprezentativaca, a obitelj i prijatelji redovito dežuraju u bolnici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.