MARCELO BROZOVIĆ

Brozovićev menadžer za Index otkrio što se događalo u bolnici u Milanu

Foto: Getty Images/Guliver Image

MARCELO BROZOVIĆ ponovno se našao u središtu skandala nakon što je jučer napravio incident u jednoj milanskoj bolnici o čemu je pisala talijanska agencija ANSA.

"Bila je to nemirna noć za Hrvata. Brozović je divljao na odjelu Hitne pomoći u bolnici gdje je preko reda tražio da ga puste u posjet prijatelju, 42-godišnjem Hrvatu, s lakše ozlijeđenom nogom. Nogometaš je toliko iznervirao djelatnike da su ovi morali pozvati policiju", objavila je ANSA, a vijest su ubrzo prenijeli još neki svjetski mediji.

Brozović je prije dva tjedna uhvaćen pijan za volanom zbog čega je ostao bez vozačke dozvole, a sad su njegove aktivnosti izvan travnjaka ponovno došle u prvi plan. Za pojašnjenje situacija nazvali smo njegova menadžera Miroslava Bičanića.

Prijatelj se rasjekao na bazenu

"Marcelov prijatelj je sinoć pao na bazenu i gadno se rasjekao. Počeo je jako krvariti i Marcelo je odmah pozvao taksi budući da ne može voziti jer nema vozačku. Zbog koronavirusa u Milanu vrijede posebna pravila u bolnicama pa slučajevi dobivaju različite boje kod prijema. Oni najhitniji su crveni, a Marcelov prijatelj stavljen je u zadnju kategoriju jer mu ozljede nisu bile opasne po život. Marcelo se jako uplašio da bi ovaj mogao iskrvariti pa je malo podignuo glas", rekao nam je Bičanić pa nastavio:

"Taj doktor na kojeg je Marcelo malo viknuo se uvrijedio i pozvao policiju. Ne znam, možda je bio navijač Milana jer je prepoznao Marcela, ali nije se obazirao na to što je Brozović poznati nogometaš. Došla je policija, Marcelo se ispričao svima u bolnici i sve je prošlo OK. Da nije bilo ovog slučaja od prije par tjedana, siguran sam da se o ovome uopće ne bi pisalo", kazao nam je Brozovićev menadžer.

Nema sankcija od strane kluba

Bičanić je dodao da nikakvih sankcija od strane kluba neće biti. Marcelo je u trenutku našeg razgovora bio na treningu, a njegov menadžer je rekao da je normalno u konkurenciji za sutrašnju utakmicu zadnjeg kola prvenstva u gostima protiv Atalante.

"Možda će trener malo rotirati momčad budući da je riječ o zadnjem kolu, a čeka ih i susret s Getafeom", rekao je Bičanić.

Zanimalo nas je ima li ponuda za Brozovića.

"Marcelo je jedan od najboljih svjetskih igrača na svojoj poziciji. Za njega uvijek ima interesa, no dok ponude nisu službene, ne mogu vam ništa više reći", zaključio je Bičanić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.