Brazilci Rafael Paraibo i Thiago potpisali za Hajduk, stigao ozlijeđeni Kalinić

BRAZILSKI dvojac Hajduka, Rafael Paraibo i Thiago već su potpisali ugovore s Hajdukom. Brazilci su se novoj momčadi jučer priključili na pripremama na Pohorju, a potpisali su "jedna plus četiri" pa će tako sljedeću sezonu provesti na Poljudu, a ako zadovolje možda i duže.

Rafael Paraibo je napadač, a Thiago desni bočni. Stigli su iz Sao Paola, a obojica su članovi brazilskog Gremija. Obojici je ovo prvi dolazak u Europu gdje se nadaju ostaviti dublji trag. Obojica su rođeni 1989.

Kasno sinoć na Pohorje je došao i Nikola Kalinić. Ante Miše još ne zna hoće li ostati bez svojeg najboljeg napadača kojem je Hajduk ponudio 35 tisuća eura mjesečne plaće. Interes Valencije i Zenita postoji, no teško da će Bijeli za njega moći dobiti priželjkivanih deset milijuna eura. U obrnutom smjeru, s Pohorja prema Splitu uputio se Mario Tičinović. Tiću se udaje sestra pa je od stručnog stožera dobio slobodan vikend.

Bijeli danas s početkom u 17.30 igraju drugu pripremnu utakmicu u Sloveniji. Protivnik je Nafta, a Hajduk će protiv slovenskog prvoligaša igrati u Lendavi. Miše neće moći računati na Srđana Andrića koji liječi bolno koljeno i momčadi bi se trebao priključiti sutra. Neće biti ni dvojice napadača, ozlijeđenog Mirka Oremuša, a Kalinić ima rapturu mišića prednje lože i očekuje se da že biti spreman tek krajem srpnja. Tako će sve pasti na leđa mladog Ante Vukušića.

S.T.
Foto: Vladimir Dugandžić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.