tampa bay - kansas city 31:9

Brady: Znali ste da će se ovo dogoditi

Foto: Guliver Image

TAMPA BAY BUCANEERSI osvojili su svoj drugi Super Bowl nakon što su noćas pobijedili Kansas City Chiefse 31:9.

Bucaneersi su postali prva momčad u povijesti NFL-a koja je osvojila titulu na domaćem terenu, a za to je najzaslužniji bio 43-godišnji Tom Brady. Neuništivi bivši quarterback New England Patriotsa svoj sedmi naslov prvaka osvojio je s momčadi kojoj su stručnjaci prije početka sezone davali oko deset posto šanse za titulu.

Brady je osvojio i peti naslov MVP-ja Super Bowla te je potpuno zasjenio 18 godina mlađeg Patricka Mahomesa iz Kansas Cityja kojega je uništila obrana Tampa Baya.

Brady je ugovor s Bucsima dobio na godinu dana uz opciju produženja. Nakon utakmice su ga pitali vraća li se i sljedeće sezone.

"Da, vraćamo se. To ionako znate. Mislim da ste svi znali da će se ovo dogoditi, zar ne", upitao je Brady navijače na stadionu, a oni su mu odgovorili ovacijama.

"Strašno sam ponosan na ove dečke nakon svega što smo prošli ove godine. Imali smo problema, ali je trener vjerovao u nas. Držali smo se skupa, a najbolje smo odigrali kad je bilo najpotrebnije", rekao je Brady kojeg su pitali i može li usporediti ovu s prijašnjima titulama:

"Ne bih ništa uspoređivao. Doživjeti ovo s ovom momčadi je nevjerojatno. Mi smo svjetski prvaci i to nam nitko neće moći oduzeti", rekao je Brady.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.