Bračun: Zadovoljan sam rezultatom, bilo bi mi čudno da smo pronašli igru

SLAVEN BELUPO razočarao je sve navijače u prvoj utakmici sezone. Protiv slabašne Birkirkare, Farmaceuti su na domaćem terenu zabili tek jedan gol i stvorili jednu pravu priliku. Iako smo očekivali da će sve danas riješiti, utakmica na Malti će odlučivati tko će ići u drugo pretkolo.

Ipak, trener Milivoj Bračun nakon utakmice bio zadovoljan rezultatom, jedinu kritiku uputio je svojim napadačima.

"Zadovoljan sam rezultatom, mislim da će nam to biti dovoljno za uzvrat. Igrom nisam zadovoljan iako smo napravili sve što smo planirali; nismo primili gol i pobijedili smo. Do lopte nismo dolazili dovoljno brzo. Obrana i dva zadnja vezna su dobro odigrali, ali podbacili smo u napadu. Umorni smo od priprema, to se danas jasno vidjelo. Iskreno, bilo bi mi čudno da smo već sad pronašli igru", rekao je Bračun.

Paul Zammit je kratko na klupi Birkirkare, a već se vide rezultati.

"Izgrađujemo momčad, ostalo je tek nekoliko ključnih igrača iz prošle sezone. Uveli smo mnogo mladih igrača i za nekoliko godina ćemo izgledati sasvim drugačije. Ove dvije utakmice u Europskoj ligi smo shvatili kao pripreme. Nemamo ambicija za ulazak u ligu, želimo tek da nam budu putokaz za dalje. Znali smo da će Slaven biti u puno boljoj formi od nas, da će više trčati i bili smo svjesni da ćemo se braniti. U utakmicu nismo ušli dovoljno čvrsto, zbog toga smo primili gol, ali se nakon toga nismo predali," rekao je trener malteške momčadi.

M.Pa.
Foto: Index, Robert Šoštarić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.