hnl

Bonačić se prisjetio Canjuge: Da je tada bio VAR, završio bih u Lepoglavi

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U UTAKMICI 20. kola Prve HNL nogometaši Hajduka su kao gosti pobijedili Varaždin s 3:0, a utakmica je ušla u povijest jer je prvi put došlo do VAR provjere u HNL-u.  

Hajduk je nakon 189 dana u Varaždinu ostvario prvu pobjedu na gostovanjima, a kuriozitet je da je tu zadnju pobjedu ostvario upravo protiv Varaždina. Tada je Hajduk vodio Damir Burić kojeg je na klupi Bilih naslijedio Igor Tudor, koji je osvajanjem tri boda na gostovanju proslavio povratak na klupu Hajduka, a koji je svoj zadnji trofej hrvatski Kup osvojio 2013. godine kada ga je vodio sadašnji trener. 

Luka Bonačić je u svojoj karijeri dva puta sjedio i na klupi Hajduka, a prvi je put to bilo u sezoni 1997./1998. kad je hrvatskim nogometom dominirala zagrebačka Croatia koju je tada vodio Zlatko Canjuga. Canjuga je u to vrijeme bio neprikosnoveni gazda HNL-a, a Croatia klub pod patronatom Franje Tuđmana.

Svašta se tada događalo u hrvatskom klupskom nogometu, pa su zato novinari pitali Bonačića kako bi izgledalo da je VAR u HNL-u postojao dok je vedrio i oblačio Zlatko Canjuga.

''Završio bih u Lepoglavi. VAR donosi ispravne odluke, što kaže narod ‘ako laže koza, ne laže rog’. Ja moram više analizirati zašto nismo bili na nivou kojeg sam očekivao. Mislio sam da ćemo bolje zatvoriti zadnji red. Nije VAR presudio, nego je Hajduk bio kvalitetniji i bolji od početka. Čestitke Igoru, mi se moramo okrenuti Istri, protivnicima koji su s nama al pari'', rekao je Bonačić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.