Bivši trener Croatije Osvaldo Ardiles: Modrićevo vrijeme tek dolazi

BIVŠI trener zagrebačke Croatije i igračka legenda Tottenhama, Osvaldo Ardiles, biranim riječima je progovorio za Daily Mail o karijeri Luke Modrića.

U razgovoru na temu o jačini londonskih Spursa argentinski je trener ocijenio da će momčadi s White Hart Lanea biti potrebno još pokoje kvalitetno pojačanje želi li se ugurati u borbu za četiri vodeće pozicije Premierlige.

"Pod vodstvom Harryja Redknappa klub se značajno uzdigao i ima mogućnost okončati sezonu na nekom od mjesta koje će sljedeće godine voditi u Europa League, natjecanje koje će nadomjestiti Kup Uefe", piše Daily Mail, prije nego što prepušta riječ Argentincu.

"Mislim da Harry nije zadovoljan onime što ima, za proboj Spursa među najbolje četiri momčadi trebat će nešto više. Vjerujem da će biti itekako aktivan za vrijeme ljetnog prijelaznog roka. Mora ojačati momčad kvalitetnim igračima, dovede li nogometaše slične onima koje već ima bit će mu to dovoljno tek za sredinu ljestvice", vjeruje Ardiles koji je igrao u Tottenhamu na poziciji veznjaka od 1978. do 1988. godine, a na njegovoj klupi sjedio u sezoni 1993/1994.

"Tražit će napadača ili kreativnog veznjaka. Robbie Keane i Jermain Defoe bit će predvodnici momčadi sljedeće sezone", dodao je Ardiles, a potom se okrenuo hrvatskom nogometnom reprezentativcu:

"Modriću treba vremena. U početku je izgledao izgubljeno, a sada sve bolje i bolje. Njegov dolazak je dobar potez kluba, a najbolje je još pred njime. U to sam uvjeren. Potrebno mu je neko vrijeme da se privikne na stil engleskog nogometa, koji je fizički zahtjevniji i mnogo brži. No, s njim će sve biti u najboljem redu".

M.Š./Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.