Hajduk

Krovinović: Želi li netko novu okladu?

Foto: Hajduk.hr

HAJDUK je pobijedio Vitoriju Guimaraes 3:1 u prvoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige. Golove za Hajduk zabili su Emir Sahiti, Dario Melnjak i Filip Krovinović, a za Portugalce je strijelac bio Miguel. Uzvratna utakmica igra se sljedeće srijede u Portugalu, a klub koji prođe u doigravanje čeka španjolski Villarreal.

Bijeli su apsolutno izdominirali Portugalce u svim segmentima igre, a jedan od junaka pobjede bio je Filip Krovinović, koji je, pored sjajnog gola za 3:1, odigrao sjajnu utakmicu u oba smjera. Nakon utakmice poslao je poruku navijačima preko Instagrama. "Ponosan i presretan. Hvala vam na čudesnoj noći koju ćemo pamtiti do kraja života. Sada još jače, čvrsto na zemlji, u nove pobjede. P.S. Želi li netko novu okladu?" napisao je Krovinović, koji se prije utakmice sa suigračem kladio da će zabiti gol Portugalcima.

Među brojnim komentarima javio mu se i prošlosezonski rival iz HNL-a Robert Murić, nekadašnji mladi reprezentativac Hrvatske koji je jedno vrijeme proveo u omladinskom pogonu Dinama. "Strašan gol", napisao je Murić Krovinoviću. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.