Bivši igrač Real Madrida potpisao za Zadar

Foto: EPA

VLADIMIR DAŠIĆ, nekadašnji crnogorski reprezentativac i igrač Reala, Lottomatice i Budućnosti, novi je igrač Zadra.

Dašić nekoliko dana trenira s ekipom, a klub je sada službeno objavio da je postignut dogovor o suradnji do kraja sezone. 

"Dašić je igrač koji svojom kvalitetom i znanjem može biti nositelj igre. On je igračka klasa i sigurni smo da će ga trener Nazor dobro uklopiti u igru. Njegovo koljeno je sada u dobrom stanju i pun je motiva za igranjem u Zadru. Vjerujem da smo dobili pravo pojačanje", kaže sportski direktor Zadra Branimir Longin, a njegove riječi prenosi portal Basketball.hr.

Dašić je svoju karijeru započeo 2004. u Budućnosti i odličnim igrama zaradio je transfer karijere kada je 2009. otišao u Real Madrid gdje se nije najbolje snašao i već sljedeće sezone odlazi u talijansku Lottomaticu. Kasnije je još igrao za Union Olimpiju, Bešiktaš, Metalac i Al Ahli iz Dubaija. Zatim je uslijedio povratak u Budućnost na jednu sezonu, dok je prošle godine igrao u AEK-u iz Larnace.

Prošlo ljeto igrao i vaterpolo

Posljednjih godina više pažnje dobiva zbog aktivnosti izvan košarkaškog terena. Sredinom srpnja je zaigrao za ekipu Bokelja koja je osvojila 13-julski turnir koji se svake godine održava povodom Dana državnosti Crne Gore.

"Zna se što je Zadar u košarci i kakvi su ciljevi postavljeni ovdje svaku sezonu. Mogu samo reći da novac nikako nije motiv zbog kojeg sam ovdje. Imam 30 godina, potpuno sam spreman, možda i najspremniji u karijeri. Veselim se igranju pred vatrenim zadarskim navijačima i nadam se da ćemo imati dobru sezone", poručio je Dašić nakon što je postao igrač Zadra.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.