Bivši hrvatski premijer: Mamićev kraj u Dinamu? Bit ću iskren...

Screenshot: N1

DINAMO je na Maksimiru održao dugo očekivanu skupštinu kluba, na kojoj su odabrani novi Izvršni i Nadzorni odbor kluba, koji nisu postojali mjesecima. Na skupštini nije bilo Damira Zorića i njegovih mamićevaca, a trojica njegovih ljudi pretrčala su na stranu Mirka Barišića i omogućila mu da ima kvorum.

Bivši hrvatski premijer Franjo Gregurić za N1 rekao je kako smatra da podjele u Dinamu time nisu završene. "Mislim da nisu, trebat će još vremena da se to primiri jer ne možete sve ove ljude koji su ostali na drugoj strani proglasiti da ne vole Dinamo i da ne žele Dinamu dobro. Jedan dio želi dobro, ali trebalo je učiniti odmak od bivše politike", rekao je Gregurić, koji je bio hrvatski premijer od 1991. do 1992. godine, a sada je član Skupštine Dinama.

Je li ovo kraj Zdravka Mamića?

Na pitanje je li ovo kraj Zdravka Mamića, odgovorio je: "Bit ću iskren... Koliko je Mamić napravio štete, uglavnom sebi svojom glupošću, radom, ponašanjem, toliko je imao odličan nos kad se radilo o izboru i prodaji igrača, to nitko nije kvalitetnije radio od njega i bojim da će se teško naći netko tko tako to radi.

Ne želim reći da je potreban Mamić nakon Mamića, već čovjek koji će poštivati zakonske propise i kvalitetno pripremati, školovati i dovoditi igrače. Dinamova nogometna škola mora biti funkcionalnija, zato se traži to ozbiljnije i od Uprave, pogotovo Šimića.

Uvjeren sam da će krenuti nabolje. Da, Šimiću je namijenjena nova era, ali ne ovisi samo o njemu hoće li je ostvariti. Ovisi i o Upravi te gospodinu Barišiću kao predsjedniku kluba."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.