Bivši hajdukovci napustili Zrinjski nakon samo pola sezone

Foto: Igor Kralj, Goran Stanzl/PIXSELL

SREDIŠNJI veznjaci Andrija Balić (26) i Zvonimir Kožulj (30) napustili su mostarski Zrinjski, objavio je aktualni prvak Bosne i Hercegovine, dodavši da su obojica potpisala sporazumni raskid ugovora. Riječ o bivšim igračima Hajduka koji su u Zrinjskom proveli samo pola godine. Balić je u dresu Zrinjskog odigrao svega četiri utakmice, a Kožulj je u deset utakmica postigao dva gola i upisao asistenciju. Uz njih, klub je napustio i izraelski vratar Omer Nironnakon.

Kožulj je bio heroj preokreta u susretu Konferencijske lige između Zrinjskog i AZ Alkmaara, koji je mostarska momčad dobila s 4:3 nakon što je na poluvremenu gubila 0:3. Bio je i suspendiran zbog kršenja discipline, a nakon odlaska hrvatskog stručnjaka Krunoslava Rendulića s klupe vraćen je u momčad. Međutim, nije nastavio s pripremama za nastavak sezone Premijer lige BiH.

Balić i Kožulj u potrazi za novim klubovima

Balić je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Hajduk, Udinese, Fortunu Sittard, Perugiu, Dunajsku Stredu i Duklu. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 300 tisuća eura. 

Kožulj je ranije igrao u Širokom Brijegu, Vitezu, Hajduku, Pogonu, Gaziantepu, Eyüpsporu i poljskim klubovima Nieciecza i Sandecja. Njegova vrijednost procijenjena je na 150 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.