TRANSFERI

Bivši Hajdukov trener vodit će Marija Balotellija? Čeka se potpis

Foto: Profimedia

MARIO BALOTELLI donio je odluku o nastavku karijere. Nakon igara za turski Adama Demirspor, koji je napustio uz učinak od 19 golova i sedam asistencija u 35 odigranih utakmica, danas 32-godišnji napadač seli u Švicarsku gdje će, nakon liječničkih pretraga, potpisati za Sion.

Ustvrdio je to u objavi puštenoj na Twitter u ranim jutarnjim satima Fabrizio Romano, pouzdani talijanski novinar za transfere nogometaša. Dodao je da je postignut dogovor, ali ne i potpisan. Nekoć veliki talent talijanskog nogometa, bivši reprezentativni napadač i nekadašnji igrač Intera, Milana, Manchester Cityja, Liverpoola... tako seli na novu destinaciju, novu izvan najjačih europskih liga. Vodit će ga ondje nekadašnji trener Hajduka Paolo Tramezzani.

Tramezzani je, podsjetimo, bio Hajdukov trener od siječnja do kraja svibnja prošle godine. Poljudski klub s njim je tad dogovorio sporazumni raskid ugovora nakon samo nekoliko mjeseci rada. Hajdukovce je vodio u ukupno 24 utakmice, a ostvario je 14 pobjeda, četiri neriješena ishoda te je upisao šest poraza. U Sionu je od listopada 2021. Momčad je vodio u 34 utakmice u kojima prosječno osvaja 1.26 bodova.

Sion je u ovu sezonu švicarskog prvenstva krenuo s po dvije pobjede, remija i poraza i nakon šest odigranih utakmica drži šesto mjesto ljestvice. Prošle sezone bio je sedmi.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.