HNL

Bišćanu se vraća najbolji igrač, a na duže vrijeme ostaje bez stopera

Foto: nk-rijeka.hr

NAJBOLJI strijelac Rijeke vraća se u momčad nakon ozljede. Araujo dos Santos Heber oporavio se od ozljede mišića i bit će u konkurenciji za utakmicu s Istrom 1961 na Rujevici, javlja Novi list.

Brazilac, koji je najbolji strijelac ekipe s devet prvenstvenih pogodaka, trenirao je s prvom momčadi još uoči susreta s Rudešom, ali Igor Bišćan i njegov stručni stožer procijenili su da se ne isplati riskirati.

Heber se ove zime spominjao u kontekstu odlaska s Rujevice, a najveći interes navodno su iskazivali kineski klubovi. Iz Rijeke su pred kraj prošle godine jasno poručili da najbolji igrač Rijeke ne ide ispod pet, šest milijuna eura, a čini se da će u bijelom dresu ipak ostati najkasnije do ljeta.

Prijelazni rok u Kini traje do četvrtka u ponoć, odnosno po srednjoeuropskom vremenu nešto kraće.

Još jedna teška ozljeda u riječkim redovima

I dok se jedan igrač vraća, drugi je otpao zbog ozljede. Liječnička služba s Rujevice ima pune ruke posla u proljetnom dijelu sezone, a novi član na popisu ozlijeđenih je stoper Joao Escoval.

Portugalac je protiv Rudeša nezgodno doskočio i ostao ležati na travnjaku te je potom napustio igru s bolnom grimasom na licu. Na prvom sljedećem treningu Rijeke pojavio se sa štakama i već tada bilo je jasno da ga je Igor Bišćan izgubio na dulje vrijeme.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.