Bio je velika nada Hajduka. Sad je potpisao za talijanskog četvrtoligaša

Foto: Tino Juric/PIXSELL

DINKO TREBOTIĆ (34) novi je igrač Castelfidarda, objavio je taj talijanski četvrtoligaš. "Čuo sam puno pozitivnih informacija o klubu i gradu. Pristao sam doći ovamo, dat ću sve od sebe kako bismo ostvarili najbolje rezultate", poručio je hrvatski veznjak za službenu stranicu Castelfidarda.

Trebotić je bio jedan od najvećih talenata Hajduka. U seniorima je debitirao s 18 godina, a nakon odlaska omiljenog bosanskohercegovačkog veznjaka Senijada Ibričića uzeo je dres s brojem 10. Međutim, nije ostvario karijeru kakva se očekivala. Prema podacima Transfermarkta, između 2008. i 2012. za Hajduk je upisao 37 nastupa, tri pogotka i dvije asistencije.

👉👉👉 Il Castelfidardo inserisce a centrocampo Dinko Trebotic 👇👇👇 Leggete la news nel nostro sito http://www.castelfidardocalcio.it/2024/08/07/dinko-trebotic-pezzo-da-novanta-per-il-castelfidardo/

Objavljuje Castelfidardo CalcioUtorak, 6. kolovoza 2024.

Trebotić je promijenio niz klubova

Bio je na posudbama u sinjskom Junaku, Rudešu i Zagrebu, a onda je 2012. otišao u Lokomotivu. U narednim godinama promijenio je velik broj klubova, pa je tako nastupao za mađarski Videoton, izraelsku Bnei Yehudu, norveški Fredrikstad, Slaven Belupo, Dinamo Minsk, mađarski Kaposvar, mostarski Zrinjski, španjolski Aguilas i rumunjski Buzau.

Početkom 2024. ostao je bez kluba, a zatim je u ožujku potpisao za hrvatskog niželigaša Ravnice. Sada će, pak, zaigrati u petoj ligi Italije. Transfermarkt trenutno nema njegovu procijenjenu vrijednost, dok je najveću imao 2011., kada je bio procijenjen na 750 tisuća eura. Ukupno je sakupio pet nastupa za hrvatsku U-21 reprezentaciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.