TRANSFERI

Bio je velika nada engleske reprezentacije, a sada čeka Bilićev poziv

Foto: EPA

SAIDO BERAHINO bio je jedan od najvećih engleskih talenata. Pojavio se kao tinejdžerska senzacija u West Bromwich Albionu pa mu se predviđala zvjezdana karijera.

Berahino u dresu Stoke Cityja protiv Millwalla

Posebno u dresu Engleske, za U-21 selekciju zabio je deset golova u 11 utakmica. Chelsea ga je pomno pratio, ali WBA je stopirao transfer.

Igra u Belgiji

Danas, u 26. godini, igra u belgijskom Zulte Waregemu za koji je ove sezone zabio sedam golova u 16 nastupa, a stigao je zaigrati i za reprezentaciju Burundija.

Njegov pad najbolje opisuje potez drugoligaša Stoke Cityja, njegovog posljednjeg engleskog poslodavca. Oni su mu isplatili 2,5 milijuna funti samo kako bi raskinuli ugovor s njim koji je trajao još tri godine.

Želi k Biliću

Ipak, Berahino sada ističe kako je spreman za povratak na Otok i to kako bi obukao dres West Bromwich Albiona, kluba u kojem se proslavio.

U razgovoru za Counter Attack podcast Berahino je otkrio kakvi su mu planovi za budućnost te da oni uključuju momčad koju trenutno vodi Slaven Bilić.

"Obožavao sam igrati u West Bromu, svaka minuta koju sam tamo proveo bila je sjajna. Da me sada pozovu, otišao bih bez razmišljanja", rekao je Berahino. 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.