Bilićev čovjek predvodi Francusku: Neka se zna da je West Ham korak više u karijeri!

foto: Getty Images

SLAVEN BILIĆ uvjeren je kako će uspjeh Dmitrija Payeta u reprezentaciji privući još veća imena u West Ham ovo ljeto.

Payet je bio instant-uspjeh po svom dolasku iz Marseillea, a nedavno je nagrađen novim, unosnijim, petogodišnjim ugovorom.

Veznjak je svojim sjajnim nastupima u Premiershipu zaslužio ponovni poziv u francusku reprezentaciju za prijateljske utakmice protiv Nizozemske i Rusije.



Protiv Nizozemaca Payet je bio najbolji igrač prošli petak, a svoj sjajan reprezentativni mini-ciklus zaključio je fantastičnim golom protiv Rusije u utorak.

Bilić se nada kako je 29-godišnjak sačuvao malo streljiva i za Crystal Palace u nedjelju. Slaven smatra kako bi njegov reprezentativni uspjeh mogao dokazati ostalim dobrim igračima kako će im po prelasku u West Ham procvjetati karijere.

"Ok, živjet ćeš u Londonu, igrati u Premiershipu i uzeti lovu, ali Francusku zaboravi"

"Možda su neki francuski igrači ili novinari, koji su znali kako dobar, nakon što je prešao u Hammerse pomislili: 'To je to, sad više nema šanse za povratak u reprezentaciju'."

"Ok, živjet ćeš u Londonu igrati u Premier ligi i osigurati segzistenciju, ali zaboravi na reprezentaciju. Ali Payetova karijera je procvjetala po dolasku u West Ham."

"Zbog njega bi ostali igrači mogli pomisliti kako im je prelazak u West Ham ipak korak više u karijeri."

"Njegovo pozivanje u repku je odlično i za nas. Naravno da bih radije da je s nama na treningu, ali i ovo je dobro."



"Bio je pun samopouzdanja i prije, a sad..."


"Bio je pun samopouzdanja uoči odlaska na reprezentativnu pauzu, a sad će biti još više. Pa nije išao na odmor! Trenirao je s vrhunskim igračima i trenerom."

"Njegova situacija u nacionalnoj momčadi se bitno promijenila u posljednje vrijeme. Siguran sam da su se navijači pitali zašto nije na Deschampsovom popisu. Svojim nastupima protiv Nizozemske i Rusije je dokazao da je da su bili u pravu."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.