TRANSFERI

Bild: PSG dovodi europskog prvaka. Njegov klub demantira: "Sve je laž"

Foto: Getty Images / Guliver Image

PSG je pred velikim pojačanjem u obrani. Barem prema pisanju njemačkog Bilda koji je u prošlosti pokazao da je itekako relevantan kad su transferi u pitanju. Francuski prvak navodno je dogovorio dolazak Raphaela Guerreira iz Borussije Dortmund, a vijest prenosi i portugalski Record.

>>> GOL GODINE Pogledajte nevjerojatnu piruetu petom portugalskog velemajstora

Transfer je vrijedan 15 milijuna eura, piše Bild, jer PSG pokušava iskoristiti to što Portugalcu ističe ugovor s Borussijom sljedećeg ljeta i dovesti ga za puno manju cijenu.

Bild piše kako je samo pitanje dana kad će transfer i službeno biti potvrđen, a Guerreira čeka bogati višegodišnji ugovor na Parku prinčeva. No najveći razlog za zadovoljstvo sigurno bi imao trener Thomas Tuchel, koji je jednu sezonu vodio Portugalca na Westfalenu. 

Direktor Borussije demantira priču

Međutim, na drugoj strani pisanje njemačkog lista demantirao je direktor Borussije Dortmund Michael Zorc.

"Vijesti o odlasku Guerreira iz našeg kluba su lažne. Sve što mogu reći jest da dva kluba još nisu ni razgovarala o tome. Iznenađen sam tim informacijama jer nemaju nikakvu osnovu", rekao je Zorc. 

Radi li igrač iza leđa klubu s kojim mu istječe ugovor sljedećeg ljeta, pumpa li mu Zorc cijenu ili je Bild doista promašio, bit će jasnije narednih dana. 

Guerreiro koji je 2016. baš u Francuskoj postao europski prvak s Portugalom, do sada je odigrao 82 utakmice za klub iz Dortmunda te zabio 15 golova i ostvario 16 asistencija. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.