BiH izbornik ogorčen: Mislio sam da je Grčka prijateljska zemlja, a suca mora biti stid

Screenshot: Youtube

MEHMED BAŽDAREVIĆ razočaran je što je njegova reprezentacija u kvalifikacijama za SP u sudačkoj nadoknadi ispustila pobjedu u Pireju (1:1), ali još teže mu je palo suđenje Jonasa Erikssona, te neprijateljska atmosfera s tribina. 

"Gospodin sudac se treba sramiti svog suđenja, koje je bilo tendenciozno i to je spriječilo našu igru. Kod gola koji su postigli Grci nije svirao dva prekršaja. Da ne govorim o provokacijama na terenu, bilo je dosta grubih starova, sudac je sudio protiv nas."
 
Izbornik BiH u nevjerici je i zbog atmosfere koju su priredili navijači Grčke, puni mržnje prema gostima, te uvredljivih transparenata: "Prije utakmice sam govorio je da je ovo naša prijateljska zemlja, ali ovo što sam ovo vidio na tribinama, nadam se da nema veze sa grčkim narodom. Žao mi je što se to dešava na stadionima. Mi ćemo njih dočekati sportski, a ne kao oni nas."
 
Navijači BiH na provokacije, uvrede i napade odgovorili su bacanjem baklji na tribine s domaćih navijača: "Mislim da naši navijači osim bakljade, zaslužili velike pohvale, dok ovi domaći niti ne zaslužuju da ih se zove navijačima."
 
BiH jer propustila veliku pobjedu i priliku da se približi vrhu skupine, točnije Belgiji i Grčkoj: "Ostalo je još puno za igrati, a mi se i dalje borimo za prvo mjesto. Zašto ne bi dobili Belgiju i Grčku? S malo više pameti i mangupluka, to je moguće i nadam se odlasku u Rusiju."
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.