Esport

Besplatno isprobajte novu FIFA-u

Screenshot: EA Sports

Demo verzija FIFA-e 19  je dostupna za sve platforme (PC, PlayStation 4, Xbox One). Igrači su tako dobili priliku testirati najočekivaniju sportsku igru godine, koja bi trebala pomesti konkurenciju. Evo s čime ćemo se morati zadovoljiti u demo verziji do 28. rujna, kada FIFA 19 službeno izlazi. 

>Pet noviteta zbog kojih će FIFA 19 biti hit

>Ronaldo više nije bolji od Messija u FIFA-i

Poznato je što ćemo sve moći isprobati u demo verziji nove FIFA-e. Moći će se igrati samo protiv računala. Od modova će biti dostupni prošireni Kick-off s tematikom Lige prvaka, a dobit ćemo i uvid u novi The Journey. Na raspolaganju ćemo imati čak deset klubova: PSG, Atletico Madrid, Juventus, Manchester United, Real Madrid, Bayern, Manchester City, Tottenham, Roma i Borussia Dortmund. Demo verzija igre trebala bi biti veličine oko 8 GB. Preuzimanje će biti dostupno na ovlaštenim servisima za svaku platformu, Origin za PC, Microsoft Store za Xbox te PlayStation Network za PS4.

Podsjetimo, FIFA 19 donosi značajne novitete u samom gameplayu, ali i pregršt novih licenci. Konamiju su preoteli licence za Ligu prvaka, Europa ligu i Superkup, ali i za Borussiju Dortmund. Serie A i La liga također će biti potpuno licencirane, što znači pregršt novih stadiona i vjerniji izgled klubova i igrača. Stižu nam i novi modovi za igru, kao i The Journey s tri igriva lika. Kao i prijašnjih godina, i soundtrack za igru je odličan. Zbog svega toga mnogi smatraju da nam stiže najbolja FIFA ikad.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.