Nicklas Bendtner

Bendtner: Trudnoj djevojci platio sam operaciju grudi samo da bi šutjela

Foto: EPA

NICKLAS BENDTNER (32) igra za danskog niželigaša Tarnby FF. Od njega se u Arsenalu očekivalo da postane jedan od najboljih napadača svijeta, no to se nije dogodilo.

Pokušavao je dići se na posudbi u Juventusu, bilo ga je u Wolfsburgu, međutim najbolje je igrao za Rosenborg od 2017. do 2019. gdje je u 57 utakmica zabio 24 gola.

Najveći razlog njegovog neostvarenog potencijala leži u životu van terena koji je, prema svemu što i sam priča u javnosti, neuredan. U autobiografiji otkrio je neke detalje iz ljubavnog života.

"Jedna od djevojaka s kojima sam bio mi je došla i rekla da je trudna, ali da postoji cijena koju mogu platiti kako bi se sve to riješilo i zataškalo. "A što to znači?" upitao sam je znatiželjno. Rekla je da to znači da moram platiti nove grudi. Na kraju sam platio estetskom kirurgu da odradi posao."

Jedna djevojka mu je dolazila pod prozor stana.

"Sjećam se da je jedna od djevojaka bacila kamen kroz staklo mog Porschea. Bio sam gore u stanu i čuo je kako viče i vrišti, ali nisam htio izaći. Otišla je, shvatila je da je ne želim vidjeti i da nemamo o čemu razgovarati."

Dok je igrao u Arsenalu, išao je i u bordele.

"Ponekad vas samo slikaju dok ležite goli i onda vas ucjenjuju. Traže novac kako te slike ne bi ugledale svjetlo dana. Ipak, drugačije je s prostitutkama, one vas uglavnom neće odati i sve se radi u diskreciji."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.