Bayernov nogometaš: Na mene su poslali pse i držali su me dva sata

Foto: Profimedia

BAYERNOV nogometaš Bouna Sarr iskoristio je društvene mreže da bi svojim pratiteljima podijelio situaciju koja mu se dogodila u zračnoj luci. Požalio se na tretman koji je imao, a lica carinika na fotografiji prekrio je licima klauna.

"Dođete u zračnu luku, čekate svoju prtljagu i onda baš na vas, od više od 200 putnika koji su ondje, bace pse koji se na pucketanje prstiju penju po vama kao da ste diler. Potom se to sve opravda kao rutinska kontrola", napisao je senegalski reprezentativac pa je nastavio:

"Nakon moje reakcije i reakcije putnika, od kojih su neki bili šokirani viđenim, odluče vas dodatno pregledati u izoliranoj prostoriji u kojoj vas nitko ne vidi pa izmišljaju kriminalne radnje koje je bolje opravdati, a tvrde da nisu pogriješili. Onda vas na više od dva sata priječe da uzmete svoje vrijednosti. To mora prestati."

Policija nije objavila je li nogometašu štogod i oduzeto, ali je njen glasnogovornik istaknuo da se mora prijaviti unošenje robe čija vrijednost premašuje 430 eura. Navodno je u pitanju bio sat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.