Boks

Babić traži šestu pobjedu, a protivnik je skoro 10 kilograma teži od njega

Foto: Screenshot

ALEN BABIĆ je skoro 10 kilograma lakši od Toma Littlea protiv kojeg će ove subote u Londonu odraditi šesti profesionalni susret.

Hrvatski i britanski teškaš obavili su vaganje na kojem je Babić imao 96.8 kg, dok je Little bio težak 106.5 kg.

"Rekao sam da idem u rat, nisam rekao da ću dopustiti da me udari, a to će biti jednostrani rat", kazao je Little nakon vaganja.

Susret je na rasporedu ove subote, a Babić ga dočekuje s pet pobjeda u pet borbi. Na drugoj strani, Little ima 10 pobjeda u 18 borbi.

Njih dvojica će se boriti na eventu na kojem je glavna borba večeri okršaj za kontinentalnu titulu u velteru između izazivača Sebastiana Formellea i prvaka Conora Benna. Cijeli događaj će prenositi DAZN.

 

Babić poručio Littleu da se prodao Hrgoviću

Babić i Little odradili su konferenciju za medije, a najzanimljiviji dio bio je onaj u kojem je Babić zamjerio budućem suparniku to što je izabrao Hrgovićevu stranu u sukobu između dva hrvatska borca.

"Bio sam ti prijatelj tri mjeseca dok si jeo krafne i bio debeo. Tad smo bili dobri, a sada mi govoriš da je Hrgović bolji i da će me nokautirati. Zašto? Svi sumnjaju u mene, a ja ih sve nokautiram u prve dvije runde. Nokautirat ću i tebe, u prvoj. To si ti rekao za mene, a sada će ti se to dogoditi, to je jebeni plan. O tebi sam govorio lijepo, ali si izabrao Hrgovićevu stranu. Prodao si se njemu i sada ne možeš više biti dio Savageove vojske. Ja te volim, ali Savage te mrzi i želim što prije s tobom završiti", poručio je Babić suparniku.

Little je nakon toga ipak odlučio primiriti strasti: "Nisam htio ispasti nekorektan. Poštujem svakog borca i dobro znam s kim se borim, ali siguran sam u svoju pobjedu."

Ipak, Babić nije odustajao: "Imam pet nokauta u deset rundi, a ti nisi nikoga pobijedio tri godine. Ne smiješ to govoriti onda. Hrgović je za tebe rekao da si propalica, a ti zauzimaš njegovu stranu", zaključio je Babić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.