BOKS

BABIĆ - LITTLE OD 21 SAT Babić u šesti meč karijere ulazi s mislima o Hrgoviću

Foto: Instagram / Alen The Savage Babić

HRVATSKI teškaš Alen Babić ulazi u šestu profesionalnu borbu u Londonu protiv Britanca Toma Littlea, no unatoč tome, prije borbe je više pričao o Filipu Hrgoviću.

Hrvatski i britanski teškaš obavili su vaganje na kojem je Babić imao 96.8 kg, dok je Little bio težak 106.5 kg.

"Rekao sam da idem u rat, nisam rekao da ću dopustiti da me udari, a to će biti jednostrani rat", kazao je Little nakon vaganja.

Babić je posebno zamjerio Littleu što je zauzeo stranu Filipa Hrgovića u prepucavanju s Babićem koje traje mjesecima. Babić ga mjesecima izaziva na borbu, ali Hrgovićev tim ne želi takav meč jer se žele fokusirati na borbe s top 10 boksačima.

Prodao si se Hrgoviću

"Bio sam ti prijatelj tri mjeseca dok si jeo krafne i bio debeo. Tad smo bili dobri, a sada mi govoriš da je Hrgović bolji i da će me nokautirati. Zašto? Svi sumnjaju u mene, a ja ih sve nokautiram u prve dvije runde. Nokautirat ću i tebe, u prvoj. To si ti rekao za mene, a sada će ti se to dogoditi, to je jebeni plan. O tebi sam govorio lijepo, ali si izabrao Hrgovićevu stranu. Prodao si se njemu i sada ne možeš više biti dio Savageove vojske. Ja te volim, ali Savage te mrzi i želi što prije s tobom završiti", rekao je Babić na press-konferenciji.

Little je u karijeri na omjeru 10 pobjeda i osam poraza, a jedan od poraza nanio mu je upravo Filip Hrgović nokautom.

Cijela priredba počinje u 20 sati, a Babićev meč je drugi na rasporedu, tako da bi trebao ući u ring prije 21 sat. U Hrvatskoj nema televizijskog prijenosa Babićeve borbe.

Tijek borbe pratite na Indexu...

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.