Autokoš Reala protiv Partizana je svjetski hit. "Ovo nikada nisam vidio!"

Screenshot: SportKlub

REAL se senzacionalno vratio kod Partizana u četvrtfinalu Eurolige. Nakon što su Beograđani slavili u obje prve utakmice u Madridu, pred njihovih 20 tisuća navijača trebala im je samo jedna pobjeda u dvije utakmice u Areni na Novom Beogradu za prolaza na Final Four. Međutim, Real je uzvratio s obje pobjede na najtežem gostovanju. Nakon druge, 85:78, odlučujuća utakmica igra se u Madridu.

Partizan je pred kraj četvrtog meča gonjen fanatičnom publikom jurnuo po poništenje zaostatka i pobjedu za prolaz. Partizanov Yam Madar uzeo je loptu Realovom igraču Nigelu Williams Gossu te 1:19 prije kraja poentirao za smanjenje na minus 4. Odmah zatim isti igrač Reala je kiksao tako da je u strahu od nove greške protiv partizanovca zabio autokoš.

Činjenica da se Partizan približio na samo dva poena manjka i to na ovako bizaran način, izazvala je delirij u Areni. "Što je ovo?! Ovo nikad nisam vidio!" urlao je u nevjerici Marin Mrduljaš, iskusni komentator SportKluba. No, popularni Babo nipošto nije jedini kojeg je zaprepastio raritetni autokoš. Ova scena postala je viralna, globalni hit. 

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ REALOV AUTOKOŠ PROTIV PARTIZANA

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.