TRANSFERI

AS: Atletico želi zamijeniti Griezmanna s ove dvije zvijezde

Foto: EPA-EFE

ANTOINE GRIEZMANN sinoć je objavio da na kraju sezone sigurno odlazi iz Atletico Madrida.

Francuski majstor tako je potvrdio ono što se nagađalo već mjesecima. Iako se još ne zna gdje će nastaviti karijeru, to će gotovo sigurno biti Barcelona koja je Griezmanna željela još prošlog ljeta, ali joj je otkupna klauzula od 200 milijuna eura ipak bila previsoka. No od 1. srpnja Griezmanna se može dobiti za "samo" 120 milijuna eura jer u ugovoru s Atleticom, koji mu istječe 2023. godine, ima stavku prema kojoj mu klauzula ovog ljeta pada za 80 milijuna eura.

Sada je pitanje što će Atletico napraviti kako bi zamijenio sjajnog francuskog napadača. Španjolski AS piše kako u Atleticu žele dovesti Paola Dybalu i Maura Icardija, dvije zvijezde Serie A koje nisu u najboljim odnosima sa svojim momčadima. Dybala zbog loših izvedbi na terenu u dresu Juventusa, a Icardi zbog svađe s čelnicima kluba oko novog ugovora koja je rezultirala time da Icardi mjesecima nije htio igrati.

"U klubu vjeruju da bi njih dvojica bili veliki dio novog Atletica i tako olakšali tranziciju u novo razdoblje Atletica", piše AS.

Dybala je igrač bliži Griezmannovom stilu, dok je Icardi čisti napadač poput Diega Coste i Alvara Morate. Simeone nije zadovoljan s igrama navedenog dvojica pa bi volio vidjeti Icardija u redovima Atletica. Dovođenje Icardija i Dybale neće biti nimalo lagano jer se vrijednost obojice prema Transfermarktu kreće od 80 do 90 milijuna eura. Ipak, novci koje će dobiti od Griezmannovog transfera itekako će im pomoći u budućim poslovima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.