Argentina u zadnji čas ostala bez dva napadača. Ovako su u Katar ispraćene zamjene

Screenshot: Twitter

SAMO pet dana prije prve utakmice na SP-u Argentina je ostala bez čak dva napadača s popisa za Katar. Nicolas Gonzalez iz Fiorentine i Joaquin Correa iz Intera otpali su zbog ozljeda na završnim pripremama neposredno pred prvu utakmicu skupine protiv Saudijske Arabije. Oni tako neće konkurirati za tu, kao ni za utakmice protiv Poljske i Meksika. 

Umjesto njih izbornik Lionel Scaloni pozvao je Thiaga Almadu (21) iz američke Atlante, koji ima samo jedan nastup za seniorsku nacionalnu momčad, te daleko iskusnijeg Angela Correu (27), legendu Atletica s 22 nastupa za Argentinu. Oni su noćas poslije ponoći s aerodroma u Buenos Airesu krenuli na dugo putovanje na drugi kraj svijeta.

Prije leta s presjedanjima do Katara u zračnoj luci glavnog grada ih je usprkos kasnom satu ispratilo razdragano mnoštvo. Almada i Angel Correa jedva su se probili kroz tisuće navijača koji su ih grlili, ljubili i pjevali im kao da su se iz Katara vratili sa svjetskim naslovom, a ne kao da tamo odlaze kao last minute zamjene.

Snimke svjedoče kako su se neočekivani predstavnici Argentine na SP-u tek uz pomoć zaštitara i policajaca dočepali check ina, a prije nego što je ušao u avion, Correa je, okružen raspjevanim navijačima, rekao pred novinarskim mikrofonima i kamerama: "Ovo mi je najsretniji dan u životu."

Argentina ima ogromnih problema s ozljedama pred SP. Danas bi lako mogao otpasti i Marcos Acuna. Ozlijeđeni su još Lautaro Martinez, Paulo Dybala, Juan Foyth i Leandro Paredes.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.