Allegri: Rekao sam vlasnicima Juventusa što mislim. Ne znam što je drugima u glavi

Foto: EPA

MAX ALLEGRI (55) poručio je kako želi ostati trener Juventusa. Torinski klub nalazi se na drugom mjestu Serie A sa 69 bodova, nakon što mu je 15 vraćeno, dok je u Europa ligi ispao u polufinalu porazom od Seville. "Moramo podići momčadski duh nakon ispadanja iz Europa lige", rekao je Allegri uoči utakmice s Empolijem 

"Moramo obraniti drugo mjesto. Matematički, potrebna su nam tri boda kako bismo završili među prve četiri ekipe. U vezi ostaloga ne možemo puno napraviti. Psihički smo jaki cijelu sezonu, moramo ovako nastaviti", dodao je talijanski stručnjak.

Hoće li Allegri ostati u Juventusu?

Porazom od Seville postavilo se pitanje Allegrijeve budućnosti u Juventusu. "Razgovarao sam s vlasnicima kluba i rekao svoje mišljenje. Nema smisla sada pričati o budućnosti jer slijede važne utakmice. Imam dvije godine ugovora. Što se mene tiče, 100 posto ostajem. Nakon toga odluka nije na meni", poručio je Allegri. "Mogu govoriti o svojem izboru, ne o onome što je u glavama drugih", poručio je.

"Osjećam da klub vjeruje u mene. Razočaran sam Europa ligom i talijanskim kupom, ali zasad smo drugi na tablici. Unatoč svemu, iznad nas je samo Napoli. Nismo samo došli do polufinala Europa lige, već smo ispali uz odličnu igru. Da, bitni su rezultati. Klub će donijeti odluku", izjavio je Allegri.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.