La Liga

ALAVES - REAL MADRID 1:4 Madriđani slavili bez Zidanea, Modrić asistirao

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Real Madrida su u 20. kolu La Lige na gostovanju kod Deportivo Alavesa slavili s uvjerljivih 4:1.

Strijelci za madridski sastav su bili Casemiro u 15. minuti, Karim Benzema u 41. i 70. te Eden Hazard u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela. Za domaći sastav je zabio Joselu u 59. minuti.

Modrića je zamijenio Isco u 77. minuti

Za Real je do 77. minute igrao Luka Modrić, a zamijenio ga je Isco. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je u 70. minuti upisao asistenciju za Karima Benzemu.

Naime, Modrić je sa svoje polovice lijepom dugom loptom uposlio francuskog napadača na lijevoj strani, a Benzema se sjurio prema golu Alavesa i neobranjivo pogodio za potvrdu uvjerljive pobjede.

Bila je to prva Realova pobjeda nakon tri uzastopne utakmice bez trijumfa. Prvo je madridski sastav remizirao u La Ligi kod Osasune, a zatim je poražen u Superkupu i Kupu kralja od Athletic Bilbaa i Alcoyana.

U sljedećem kolu Real kod kuće dočekuje Levante

Real je u ovoj utakmici nastupio bez trenera Zinedinea Zidanea. Njega je na klupi zamijenio pomoćnik Davide Bettoni. Real zauzima drugo mjesto na ljestvici s četiri boda manje i dvije utakmice više od Atletico Madrida. Alaves je 17. s 18 bodova.

U sljedećem kolu Real je domaćin Levanteu, a Alaves gostuje kod Getafea.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.