TRANSFERI

Ajdin Hasić ipak ne potpisuje za Bešiktaš: "Odakle nam dva milijuna eura?"

Foto: Instagram

TURSKI mediji pisali su jučer da je saga odbjeglog dinamovca Ajdina Hasića (18) dobila epilog. Tvrdili su da su pregovori između Hasićevih predstavnika i Bešiktaša završili te da će talentirani nogometaš potpisati ugovor. Do toga ipak neće doći.

Bešiktaš je 20. listopada dobio novog predsjednika, što je usporilo planove Hasiću i njegovim menadžerima. Na tu poziciju je izabran 60-godišnji Ahmet Nur Cebi. 

Nema novca za Hasića

Nakon toga je uslijedio period pregovora s novim predsjednikom. Hasićevi predstavnici su spustili svoja potraživanja na 1,7 milijuna eura, ali dogovor ipak nije postignut. 

"U našem budžetu nema prostora za Ajdina Hasića. Nema mi smisla da damo dva milijuna eura za igrača koji možda košta 100 tisuća eura", izjavio je Cebi u intervjuu koji je objavljen danas.

Pobjegao iz Dinama

Hasić je bio jedan od najvećih Dinamovih talenata. U listopadu pretprošle godine, prema informacijama s Maksimira, klub je igraču ponudio produljenje ugovora.

Budući da je Ajdin Hasić maloljetan, ugovor je trebao potpisati njegov otac. Da otac iz Bosne i Hercegovine ne bi trebao zbog dva potpisa putovati u Zagreb, Dinamovi čelnici poštom su mu na kućnu adresu poslali dva ugovora - prvi o raskidu aktualnog ugovora i drugi, novi ugovor.

Otac je potpisao samo raskid ugovora i vratio ga na Maksimir. Spomenutim potezom Ajdin Hasić postao je slobodan igrač sve do ovog potpisa. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.