UFC

Adesanya optužen za doping: Grudi mi tako izgledaju iz drugog razloga

Foto: Getty Images/Gulilver Image

ISRAEL ADESANYA, prvak UFC-a u srednjoj kategoriji i jedna od najvećih zvijezda organizacije, odradio je fantastičnu borbu proteklog vikenda. Tehničkim nokautom u drugoj rundi svladao je Paula Costu, ali je dio medija i navijača primijetio da mu grudi izgledaju neobično veliko.

Budući da je to često nuspojava korištenja dopinga, odmah su krenule priče o tome kako koristi nedozvoljena sredstva. 

U razgovoru s ESPN-om Adesanya je demantirao takve optužbe: "Nakon onakve borbe i ja bih mislio za sebe da sam dopingiran. Ali nisam jedan od onih koji uzimaju doping, a onda ih bez toga nema nigdje. Vidjeli ste kako su mnogi od njih izgledali prije nego što je došla USADA (antidopinška agencija), a kako izgledaju sada. Ja nisam takav."

Rekao je kako postoji medicinsko objašnjenje povećane dojke: "Nisam pričao o tome dok ne dobijem stručno mišljenje, nisam jedan od onih Google stručnjaka koji tako rade dijagnozu. Čini se kako imam ginekomastiju (povećanje grudi) na samo jednoj dojci, iako to obično bude na obje. To je nešto što u meni raste već osam tjedana. Osjetio sam, ali sam htio odraditi borbu prije nego što odem kod doktora."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.