Žestoka borba za ostanak u 2. HNL: Ivan Pudar preuzeo klupu Segeste

Foto: HNK Segesta

NAKON što je Segesta još jednom prosula bodove na svom terenu, prošlog vikenda protiv Bistre 1:1, trener "Stare dame" Mile Buinac smjenjen je s klupe, a za novog trenera izabran je Ivan Pudar.


U Segesti su potvrdili kako je Pudar došao na inzistiranje Miljenka Ćorića, oca Dinamove zvijezde Ante i izvršnog dopredsjednika Segeste.

Novi trener održao je danas prvi trening.

Pudar se proslavio na golu Hajduka u osamdesetima, trenersku karijeru počeo je u Šibeniku 2004., tri godine kasnije preuzeo je Hajduk, a onda vodio i Trogir, Hrvatski dragovoljac i Solin.

Bistra, Lučko i Segesta u borbi za ostanak, naslov prvaka iz Zagreba seli u predgrađe

Segesta je nakon remija protiv Bistre, izravnog rivala u borbi za ostanak u 2.HNL, na 26 bodova iz 25 utakmica, koliko ima i desetoplasirano Lučko, a posljednja u "Ligi 11" Bistra ima samo dva boda manje. U opasnoj zoni još je Hrvatski dragovoljac sa 27 bodova.

Lani je naslov osvojio NK Zagreb, a ove sezone trofej će preseliti u zagrebačko predgrađe. Borbu za ulazak u 1. HNL predvodi zaprešćki Inter, bivši prvak Gorica zaostaje samo bod s utakmicom više, a treće su Sesvete, još jedna filijala zagrebačkog Dinama. Niti jedan drugoligaš još nema licencu za 1. HNL sljedeće sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.