Zdravko Mamić nastupa u Nedjeljom u 2

Foto: Hina 
Video: HRT

U EMISIJI Aleksandra Stankovića Nedjeljom u 2 nastupit će Zdravko Mamić. Gazda Dinama u gledani HTV-ov termin dolazi nakon duge šutnje. Najmoćniji čovjek hrvatskog nogometa nije pretjerano komentirao bunt oko HNS-a i "pakiranja" Davora Šukera u inozemstvo, ali se smjer njegovog razmišljanja ipak mogao čitati između redaka proteklih dana. 

> Nedjelo u 2 s Mamićem 2011 . "Evo vam kurac svima! Maleš je cinker koji me molio kup, Jovanović miš, Šimić profiter, a ti Stankoviću monstrum!"

Mamić je kod Stankovića posljednji put gostovao u ožujku, u žaru neugodnih i uvredljivih obračuna s bivšim ministrom sporta Željkom Jovanovićem.

2011. godine Mamić je baš kod Stankovića prvi put javno pokazao podatke o pojedinim navijačima iz "crnih zbirki". Index je tijekom godina od strane Općinskog državnog odvjetništva dobio potvrdu da Mamić nije počinio kazneno djelo, odnosno da policiji izvidi nisu pokazali sumnju u isto.

Vidjet ćemo u koju će svrhu izvršni predsjednik Dinama i prvi dopredsjednik HNS-a ovaj put iskoristiti 60 minuta prime-timea. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.