Vladimir Kličko: Ne pada mi na pamet boriti se s Chisorom ili Hayeom

SVJETSKI teškaški prvak Vladimir Kličko za britanski je The Sun negirao bilo kakvu mogućnost da uskoro ukrsti rukavice s jednim od kontroverznih britanskih boksača Davidom Hayeom ili Dereckom Chisorom.

Britanski su boksači napravili skandal nakon posljednje borbe Chisore i Vitalija Klička, kada je Haye prekinuo press konferenciju nakon meča i verbalno, a kasnije i fizički, sukobio se sa sunarodnjakom i njegovim timom. Haye je umirovljen od poraza protiv Vladimira prije godinu dana, a Chisora je nakon incidenta suspendiran od strane britanskog saveza. Britanski je dvojac uspio dogovoriti međusobni okršaj pod okriljem luksemburškog saveza, no obojica su i dalje vrlo zainteresirana za orkšaje s ukrajinskom braćom. Njima to, međutim, ne pada na pamet.

"Neću puno govoriti o Hayeu jer se radi o bivšem boksaču, ali sam mišljenja da nije trebalo Chisori dozvoliti da boksa na britanskom tlu. Osobno ne vidim nikakav izazov u mogućnosti meča s bilo kojim od ove dvojice, pa mi tako nešto niti ne pada na pamet", izjavio je Vladimir Kličko.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.