"Više nije u ofsajdu": Mumlek se vraća prvoligaškom nogometu



Bivši kapetan Varteksa Miljenko Mumlek, jedan od osuđenih u aferi "Offside" priključio malonogometnom klubu iz Novog Marofa nakon što mu je skinuta suspenzija.

"To je samo dokaz našeg kvalitetnog rada. S Mumlekom smo se vrlo brzo dogovorili, njegov dolazak je za nas velika stvar i nema sumnje da će momčadi donijeti autoritet i sigurnost, te joj pomoći svojim znanjem i iskustvom", rekao je zadovoljno direktor MNK Novi Marof Dragutin Đakmanec.

Sretan je bio i 40-godišnji Mumlek koji je napokon dočekao povratak nogometu.

Budući da mi je skinuta suspenzija, htio sam se vratiti na nogometne terene, a zanima me samo Prva liga. S obzirom da za "ozbiljniji, prvoligaški nogomet imam možda malo previše godina, a u ovoj je regiji jedini prvoligaš upravo novomarofski malonogometni klub, odlučio sam se okušati u malom nogometu", istaknuo je veznjak za eVaraždin.

"Presudio je sportski motiv. Mali nogomet mi je uvijek bio strast i uvijek me intrigiralo to da li mogu biti uspješan i na parketu. Ljudi misle da je to zafrkancija, ali nije to baš tako. To je ipak prva liga, svi koji igraju su maksimalno spremni, a sport je sve popularniji kod nas", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.