Video: Reljić slavio nokautom nakon tri minute!

GORAN RELJIĆ nije imao nikakvih problema protiv bivšeg Bellatorova borca Rogenta Llorenta u švicarskoj Ženevi u glavnom meču večeri organizacije Strenght and Honor Championship.

Iako se očekivala iznimno teška borba za Gorana, pogotovo kad se uzme u obzir da je Llorent prema službenim podatcima organizatora čak 15 kilograma teži, to nije bio ni približno slučaj.

Bivši hrvatski predstavnik u UFC-u gotovo cijelo vrijeme je kontrolirao borbu, Španjolac je imao tek dva slabija pokušaja rušenja, a u drugoj minuti borbe uspješno rušenje izveo je Reljić. Nakon što Goran nije uspio svog protivnika ugušiti, završio je meč s nekoliko udaraca u parteru te je sudac reagirao i prekinuo borbu nakon tri minute i dvije sekunde. Goran je tako ubilježio novu pobjedu tehničkim nokautom praktički bez primljenog udarca.

Ovo je definitivno potvrda da Goranu trebaju ozbiljniji izazovi, a u Europi mu ih neće biti nimalo lagano pronaći. Llorent se unatoč najavama nije večeras pokazao kao dostojan protivnik našem borcu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.