Video - Goran Reljić o UFC karijeri: Nisam živio sportski

U DO SADA najvećem video intervjuu za Fight Site, bivši UFC-ov borac i još uvijek velika hrvatska MMA nada, Goran Reljić otvoreno progovara o dosadašnjoj karijeri i najavljuje velike stvari u budućnosti.

Zadranin je priznao da je u periodu pauze nakon otkaza u UFC-u psihički sazrio i da tek sada vidi kako je neke stvari morao napraviti drugačije.

“Puno si toga predbacujem. Bio sam totalno neodgovoran, nisam živio sportski. Nisam pazio što jedem i pijem. To me nije zanimalo. Takvi mali detalji mogu značiti drastičnu razliku. Da sada ne ulazim previše u to previše, uglavnom nisam bio discipliniran”, izjavio je Reljić ekskluzivno za Fight Site dodavši:

“U zadnje vrijeme sam mnogo naučio od hrvača s kojima sam živio. Oni su vrlo disciplinirani. Od njih sam naučio i kako skinuti kilažu, kako sportski živjeti. Na kraju čovjek sam sebe disciplinira. Tu si neke stvari zamjeram zamjeran, no to valjda dolazi s godinama.”

Tko su prema Goranu najbolji borci današnjice, kako će Igor Pokrajac proći protiv Fabija Maldonada i kako gleda na dvoboj Overeema i Dos Santosa? Sve ovo pogledajte u našem video intervjuu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.