Van Gaal nakon remija kod WBA: Razočaran sam jer smo odigrali najbolju utakmicu sezone

Foto: Screenshot

U POSLJEDNJEM susretu 8. kola engleskog nogometnog prvenstva West Bromwich Albion i Manchester United su igrali 2:2 (1:0).
 
Domaći su dva puta vodili golovima Sessegnona (8) i Berahina (66), a bod Unitedu su donijeli Fellaini (48) i Blind (87).
 
''Razočaran sam, definitivno sam razočaran. Izgledali smo odlično do samog kraja i taj njihov drugi gol nas je presjekao. Zaista je šteta što nismo mogli izdržati do kraja'', rekao je nakon utakmice Berahino, vjerojatno najbolji igrač WBA, koji je večeras zabio već šesti gol ove sezone.
 
''Osjećam se zaista dobro. Fokusiran sam od početka sezone na igru i tako je bilo i večeras. Bio sam strpljiv, čekao sam šansu, ona je došla i sretan sam što sam zabio večeras. Zaista uživam u nogometu, zadovoljan sam kako igram i mislim da moje igre dovoljno govore o meni. Ako moji golovi pomažu momčadi, ja sam sretan. Samo je to važno'', za kraj je rekao Berahino.
 
Igrači WBA su razočarani nakon večerašnjeg meča, što je jasno. Vodili su dva puta, a do pobjede ih je dijelilo samo tri minute, no trener Uniteda, slavni Nizozemac Louis van Gaal, nakon susreta također je priznao nezadovoljstvo krajnjim ishodom meča.
 

''Užasno sam razočaran jer smatram da smo večeras odigrali najbolju utakmicu u sezoni. Napokon su moji igrači shvatili koja im je uloga u momčadi'', rekao je Van Gaal nakon utakmice te je dodao:
 
''Trebali smo pobijediti večeras i bili smo bolji, no u našem svijetu to ne znači ništa. Bitna su samo tri boda, no zadovoljan sam činjenicom da smo stvarno dobro igrali, a WBA je postigao dva gola iz dva udarca prema našim vratima, rekao je Nizozemac i za kraj je dodao:
 
''Znam da taktički napredujemo, no također i znam da je 12 bodova u osam utakmica premalo za ovu momčad, jer puno smo bolji nego što stanje na ljestvici pokazuje''.
 
 Manchester United sada je šesti na ljestvici sa 12 bodova, dok je WBA 14. s devet.
 
 Vodi Chelsea sa 22 boda, pet više od Manchester Cityja, a šest od Southamptona.
 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.