Ulični razbijač nokautirao bivšeg UFC prvaka

Foto: Guliver Image/Getty Images

U DVOBOJU dva veterana, uličnog razbijača i nekadašnjeg UFC prvaka, na Bellatoru 138 na kraju je do pobjede prekidom u prvoj rundi došao Kimbo Slice iako je veliku priliku imao Ken Shamrock.
 
Znalo se da je Shamrockova prilika da dođe do pobjede ako prebaci borbu u parter i okonča je submissionom. Upravo to je odmah počeo i raditi 51-godišnji bivši UFC prvak. Došao je u poziciju da gušenjem zaključi borbu, ali Kimbo Slice je izdržao pritisak te se izvukao iz nezavidnog položaja i uspio podići na noge. Nakon što je izgubio poziciju Shamrock je bio pomalo spor u dizanju što je Slice iskoristio i s nekoliko udarca uzdrmao protivnika, a onda ga i završio desnim krošeom.
 

 
U sunaslovnoj borbi Patricio Pitbull Freire obranio je naslov u pero kategoriji protiv odličnog Nijemca Daniela Weichela koji je krajem prve runde uzdrmao prvaka. Samo je gong spasio Pitbulla od poraza, a onda u drugoj rundi prvak je nakon još jedne serije izazivača povukao lijevi kroše i obranio po drugi put naslov najboljeg.
 
I ostale su borbe završile prekidima. Michael Chandler je sredinom prve runde završio Dereka Camposa, Daniel Straus je dominirao protiv Henryja Corralesa i na kraju došao do pobjede u drugoj rundi dok je Bob Lashley bio uvjreljiv protiv Dana Charlesa pa je sudac zaustavio borbu u drugoj rundi.
 
Bellator 138
 
Kimbo Slice def. Ken Shamrock KO (punch)
Patrício Freire (c) def. Daniel Weichel KO (punch)
Bobby Lashley def. Dan Charles TKO (punches)
Daniel Straus def. Henry Corrales Submission (guillotine choke)
Michael Chandler def. Derek Campos Submission (rear-naked choke)
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.