U posljednje vrijeme - lijepo je biti Hajdukovac

NAKON nove blistave partije Hajduka ponovno je Miši Krstičeviću bilo teško sakriti osmijeh.

> Inter daje ti krila: Hajduk na uzavrelom Poljudu pregazio Zagreb

"Pobjeda nad klubom koji do sada nije osvojio ni bod možda i ne predstavlja previše, međutim ovih 5:1 sve nas veseli. U posljednje tri utakmice zabili smo 11 golova. Danas je lijepo biti Hajdukovac", rekao je u uvodu Mišo Krstičević.

"Dragi mi je da momci igraju s velikom željom i entuzijazmom. Zaista smo naporno radili i ovo je sve rezultat toga. Sutra navečer idemo u Međugorje, odmoriti se i raditi. Ima dosta igrača koji nisu počeli pripreme, nisu svi na istoj razini, a sada napokon imamo vremena za posložit se malo i trenirati, ovo do sada je bilo samo igraj i pričaj", dodao je.

Svjestan je kako euforije ne smije biti...

"Naravno i mogu vam reći kako zaista nema euforije u svlačionici. Moji mladi igrači koncentrirani su na svaku utakmicu i svjesni su da nema mjesta nonšalanciji, kako prvotimci tako i oni koji još čekaju svoju priliku poput Kiša, Tomaša i drugih...

"Hajduk je dokaz da hrvatski klubovi mogu igrati u ritmu srijeda - nedjelja"

Trener Zagreba Dražen Besek bio je pak vrlo razočaran teškim porazom...

"Nije ugodno nakon ovakvog rezultata. Jako me sram prezentacije moje ekipe, bez obzira što su momci iz Hajduka odigrali jednu angažiranu i trkački vrlo dobru utakmicu. To je samo potvrda da hrvatski klubovi mogu igrati u ritmu srijeda - nedjelja i ja im na tom iskreno čestitam..."

"Nismo ništa napravili što smo željeli. Trka i agresivnost nisu bili na nivou prvoligaškog nogometa. Onu strast koju su pokazali igrači Hajduka moju igrači nisu imali. Ta strast se gradi, njeguje, a mi je u ovom trenutku nemamo. Ponosan sam što sam sudjelovao u ovom ambijentu i čestitam na tome svima na Poljudu", dodao je.

"Ne, ne sjećam se da je jedna ovako mlada momčad postigla takvu sinergiju s publikom", za kraj će.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.