"The Manic Hispanic" Eddie Sanchez potpisao za FFC!

Foto: Fightsite

EDDIE SANCHEZ je novo ime u rosteru teške divizije Final Fight Championshipa. Kako saznaje Fight Site, ova regionalna promocija pod palicom Orsata Zovka je u svoje redove dovela jos jedno veliko MMA ime i bivšeg UFC-ovog borca. Sanchez je, prema našem saznanju, dogovorio tri borbe s FFC-jom, a trebao bi debitirati u rujnu.

Oni koji slabije prate slobodnu borbu ipak će se sigurno  sjetiti Sancheza kao borca protiv kojeg je u UFC-u debitirao Mirko Filipović. Cro Cop je 2007. na UFC-u 67 slavio tehničkim nokautom krajem prve runde.

"The Manic Hispanic", kako zovu Sancheza, je ukupno u karijeri odradio 20 mečeva od čega je ubilježio 13 pobjeda i sedam poraza. U najjačoj svjetskoj MMA promociji, UFC-u, je proveo pune dvije godine ušavši u međuvremenu šest puta u oktogon. Iako je svladao borce poput Marija Neta, Colina Robinsona i Soe Paleleija, Sancheza su "glave koštali" porazi od Hardonka i McCullyja. Nakon UFC-a, karijeru je nastavio u Bellatoru, a 2011. je u Titan Fighting Championship promociji svladao bivšu veliku Strikeforceovu zvijezdu Bretta Rogersa.

Nema sumnje da je Sanchez veliko pojačanje za FFC, ali i konkurencija za borce poput Mare Peraka, Ante Delije, Ricca Rodrigueza i ostale teškaše koji će nastupati za Final Fight Championship.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.