Tarzan: Dinamo neće biti kanta za napucavanje

Foto: Index

DINAMO je s pobjedom od 4:1 u uzvratu protiv Skenderbeua izborio plasman u Ligu prvaka, po peti put u svojoj povijesti. S ukupnih 6:2 izborili su se Modri za veliko slavlje, kojeg su nakon susreta pod tribinama Maksimira prokomentirali mnogi.
 
Jedan od njih je i Ivan Cvjetković Tarzan, poznati nogometni menadžer i zastupnik Mandžukića, Vide i još nekih reprezentativaca, koji je u razgovoru s novinarima analizirao jučerašnji susret, ali i trenutnu situaciju u Dinamu.
 
"Zdravko je sada vani, a opet je bilo 20 tisuća ljudi"
 
"Dinamo je bio jako dobar, osim što je bilo malo nervoze", započeo je i nastavio o Pivariću: "Fenomenalno je nabacio za prvi gol. Iako, kasnije je početnički pogriješio za 1:1, ali se odmah potom i iskupio. Drago mi je zbog njega."
 
"Drago mi je i da je bilo puno ljudi. Evo, Zdravko je sada vani, a opet je bilo skoro 20 tisuća gledatelja, što znači da nije uvijek istina kad mediji šalju nekakve 'balone' ili žele neku sliku staviti na neki drugi način."
 
 

Liga prvaka se vratila na Maksimir!

Posted by Index Sport on 25. August 2015
 
"Dinamo neće biti kanta za napucavanje"
 
"Nogomet je ovdje pobijedio, Hrvatska i Dinamo su pobijedili, čestitam, ali i siguran sam da će Dinamo ove sezone izgledati puno bolje nego proteklih Liga prvaka. Neće biti kanta za napucavanje, sad je to već jedna ozbiljna momčad u ozbiljnoj formi, mislim da idu u pravom smjeru, a vidimo da se vratila i publika", nastavio je Cvjetković svoje izlaganje.
 
Prokomentirao je i problem krova na Maksimiru, koji mu je "trn u oku", zbog kojeg žali publiku pred hladnija vremena. "Svi kažu troši se na Maksimiru, ali kad to vidim, čini mi se da se ne troši. Ili se troši u krivom smjeru."
 
Želi Mandžu na Maksimiru
 
Želje u ždrijebu?
 
"Volio bih zbog Marija da dođe Juve, zbog Vide da dođe Dynamo Kijev, kojeg bi se realno moglo i dobiti. Volio bih i Chelsea, i Real Madrid, i Barcu s Raketom, te velikane, ali bit će valjda samo jedan od tih", rekao je i naglasio: "Čim je napravljen ovaj iskorak, sve je otvoreno."
 
"Ovo je jedna ozbiljna grupa igrača"
 
Za kraj je dao konačni komentar ove momčadi koju u rukama ima Zoran Mamić.
 
"Dinamo je napravio fenomenalan posao kupivši jednog domaćeg top igrača kao što je Marko Rog. Pjaca je stasao u vrhunsku klasu, mali Ćorić je već sad, iako je klinac, top klasa. Imamo tu domaće dečke poput Pivarića, a želio bih vidjeti Soudanija u dužem periodu ovakvog kao danas. Nek se digne Fernandes, nadam se da će se i Šifo ozdraviti, i onda je to već jedna ozbiljna grupa igrača"
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.