Talijani na mukama: De Rossi i Abate propuštaju polufinale protiv Njemačke?

CESARE PRANDELLI muku muči s ozljedama igrača, dan nakon što je Italija osigurala svoje mjesto u polufinalu Europskog prvenstva.

Naime, Daniele De Rossi i Ignazio Abate napustili su travnjak u četvrtfinalu protiv Engleske, te bi mogli propustiti polufinalni okršaj protiv Njemačke.

"Živac u bedrenom mišiću me ubijao. Nakon što je Diamanti zabio za pobjedu nisam se mogao ni ustati kako bih mu čestitao", rekao je De Rossi, kojeg bi mogli protiv Elfa zamijeniti Thiago Motta, ili Antonio Nocerino.

Osim spomenutog problema s De Rossijem, izbornik Cesare Prandelli bit će na velikim mukama za slaganje obrane, koja bi, baš kao i protiv Engleske, trebala imati četiri igrača u liniji. Naime, Abate je u drugom poluvremenu protiv "gordi Albiona" morao biti iznesen s travnjaka zbog muskularnih problema, a njegova zamjena, Christian Maggio, zaradio je drugi žuti karton i neće imati pravo nastupa u polufinalu.

Nagađa se da bi Prandelli čak mogao posegnuti za igračem Torina Angelom Odbonnom, po vokaciji lijevim bočnim, koji bi preselio na desnu stranu obrane. Juventusov obrambeni igrač, Giorgio Chiellini, i dalje je vrlo upitan za Nijemce zbog problema s bedrenim mišićem.d

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.