Stjegonoša Losert: Da ne očekujemo zlato, ne bismo bili tu!

HRVATSKI olimpijci smjestili su se u Olimpijsko selo u Londonu gdje čekaju početak XXX. Igara. Rekordan broj hrvatskih sportaša, nadaju se mnogi, mogao bi značiti i veći broj medalja. Rukometaši su već označeni kao jedni od favorita za novo odličje nakon što su u Atlanti 1996. i Ateni 2004. uzeli zlato.

Mateša: U Londonu želim više medalja nego u Pekingu

> VIDEO: Rekordna hrvatska olimpijska ekspedicija krenula za London: "Vratite se s devet medalja!"

> Goluža poručio uoči odlaska u London: Nikoga se ne bojimo!

Venio Losert zna kakav je to osjećaj. Na svojim četvrtim Igrama dobio je čast ponijeti hrvatsku zastavu na otvaranju.

"Velika mi je čast nositi zastavu u Londonu! Nadam se i većem broju medalja nego prije četiri godine", rekao je Losert prije odlaska.


"Pripreme su bile duge i naporne. Mislim da smo dobro radili, ostaje nam pet-šest dana da se odmorimo i pripremimo za ulazak u turnir. Mislim da smo dobri, ali turnir će pokazati koliko", rekao nam je Losert.


Rukometaši su u teškoj skupini s Danskom, Španjolskom, Mađarskom, Južnom Korejom i Srbijom.

"Nema jednog ili dva favorita, u našoj skupini je šest ekipa koje mogu svakoga pobijediti. No, ipak mislim da se Francuska nakon lošeg Eura, nakon te opomene, dobro spremila i bit će najopasnijia na turniru. Tu su i Španjolska i Danska", dodao je Losert, ali onda priznao ono što svaki hrvatski navijač želi čuti:

"Naravno, mislim da smo i mi najbolji, ali bilo bi pretjerano govoriti da smo glavni favoriti. Da ne očekujemo i da ne želimo osvojiti zlato, nitko od nas ne bi bio tu. Potrudit ćemo se pokazati to na terenu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.