Solskjaer preuzeo Cardiff, Wenger uputio čestitku: Siguran sam da će iskoristiti priliku!

Foto: Screenshot: Cardiffcityfc.co.uk

OLE GUNNAR SOLSKJAER novi je menadžer Cardiffa! Ova vijest i nije neko veliko iznenađenje jer su Solskjaer i vlasnik kluba malezijski milijarder Vincent Tan zajedno u svečanoj loži pratili utakmicu između Cardiffa i Arsenala, pa je svima bilo jasno kako će legendarni Norvežanin preuzeti momčad.

S Moldeom uzeo dva naslova prvaka Norveške

Solskjaeru je do sada prikupljao iskustvo kao trener rezervi u Manchester Unitedu te kao trener norveškog Moldea, gdje je u dva navrata osvojio norveško prvenstvo. Isto tako, 2013. godine osvojio je Norveški kup.

Pred Solskjaerom je težak izazov zato što je Cardiff na korak do zone ispadanja. Velški klub nalazi se trenutačno na 17. mjestu u engleskom prvenstvu sa 18 osvojenih bodova u 20 odigranih kola.

Wenger: Ovo je velika i odlična prilika za njega

Prvi koji je čestitao 40-godišnjem stručnjaku bio je trener Arsenala, Arsene Wenger.

"Vidjeli smo se jučer prije utakmice i igrači Cardiffa znali su da je on na tribinama, zato su i igrali borbeno te su nas pošteno namučili. Solskjaer mora samo pronaći lijek za neučinkovitost Cardiffa i tako će riješiti sve svoje probleme. Ovo je velika i odlična prilika za njega, inteligentan je i vjerujem da će iskoristiti ovu priliku", rekao je Wenger.

Solskjaer će se predstaviti navijačima 11. siječnja kada Cardiffu u goste stiže West Ham.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.